Общински съвет Ловеч / Република България

Деловодство
общински съвет:

068/ 688 266
[email protected]

Общински съвет

Ловеч

Коледно и новогодишно поздравление на Община Ловеч

Уважаеми съграждани,

С радост се обръщаме към Вас сега, в навечерието на Коледните и Новогодишните празници.  За ръководството на Община Ловеч тези дни са преди всичко дни на равносметка. Можем да споделим, че отминава една динамична и сложна година, през която нашата община направи важни, стратегически стъпки към възраждане. Считаме, че вървим по най-правилния начин, работим на широк фронт, с мисъл за бъдещето и в полза на общото благо.

Пред всички нас стоят вълнуващи мигове и най-вече вълшебната нощ на Рождество Христово.

Като християни ние отбелязваме с радост и упование раждането на Сина Божий Иисус Христос. Защото,  както се казва в евангелието от Йоана: „И Словото стана плът, и живя между нас, и ние видяхме славата Му“.

Примерът на Божия син и днес ни води по пътя на самоусъвършенстването, носи ни увереност и стремеж към щастие.

Благодарим на всички граждани за положения труд и усилия през изминаващата година. Запазете своята енергията, защото ще ни трябва и през следващата. Продължавайте да бъдете онзи мъдър глас, който отрезвява политиците и ги  кара да мислят конструктивно.  Ние държим на активния диалог с обществото, нека заедно търсим най-работещите и ефективни решения.

Надяваме се през Новата 2019 година да завършим всичко започнато, да се радваме на новия облик на града, който, без съмнение, е пред икономически подем.

Желаем Ви радост, здраве и дълголетие и все така дръзновено да се трудим за благоденствието на нашата община.

Петър Цолов,

Председател на Общински съвет

Корнелия Маринова,                                       

Кмет на Община Ловеч